sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Harvinaiset.NET uudistuu

Microsoftilta saaduin ohjelmistolahjoituksin olen päässyt uudistamaan Harvinaiset.NETiä. Uudistus on jo loppusuoralla, vaikka sivusto ei olekkaan vielä julkisena. Joudun odottamaan hostauksen asioiden selvittämistä ennenkuin saamme uuden sivuston ulos. 
Lyhyesti sivusto tulee olemaan Microsoft Sharepoint Servicen päällä, joka tarjoaa dokumentinhallintaa, kalentereita, linkkilistoja, uutisia ja muita palveluja niin että sitä on vielä nykyistä huomattavasti helpompi käyttää. 
Mutta yksi tärkeimmistä uusista asioista mikä sieltä tulee uuden sivuston myötä ovat työryhmäsivustot. Nytkin on useita työryhmiä, mm harvinaisten yhteinen tapaaminen, tv-dokumentin valmistelu, allianssi, vinkkilistat yms joiden työskentelyyn omat sivustot varmasti tulevat tuomaan helpotusta. 
Olen toiveikas että sivusto näkisi päivänvalon lokakuussa, mutta kuten aina - ei tälläiset asiat ole varmoja kun toimitaan vapaaehtois/sponsorirahoituksessa.

Ja tuota myötä tulee olemaan mahdollisuus auttaa niitä ryhmittymiä/yhdistyksiä joilla ei ole omia sivuja/resursseja kasata omia sivujaan. Ottakaa minuun rohkeasti yhteyttä jo nyt niin tehdään harvinaiset.netin alle omia alasivuja käyttöönne. 

Ei kommentteja: