sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kokouksen jälkeen

Hei!

Liittovaltuuston kokous oli aikamoinen kokemus näin suhttuoreelle osallistujalle. Vaikka hallitustyöskentelyä olenkin jo kokenut kuukausikaupalla, oli aikaisempi valtuustoistunto järjestäytymiskokous eikä tälläinen keväinen suurempi jysäys.
Hyvin mielenkiintoista oli seurata ja kuunnella, ja uskoisin että tuli opittua yhtä sun toista. Ainakin toivottavasti :)

Harvinaisten Milla ja Martti edustivat meitä mainiosti ja erioten Milla käytti runsaasti puheenvuoroja joita oli ilo kuunnella!

Mitäpä kokouksesta näin julkisesti voisi kertoilla.. Liiton linja II kannattaa lukea erityisesti Invalidiliittoon kuuluvien jäsenyhdistysten hallitusten, ja poimia sieltä ajatuksia oman yhdistyksen toimintaan. Siitä käytiin hyvin keskusteluja ja täydennyksiä.
Pirkko Justander puhui alkuun mainiosti liiton köyhyysohjelmasta ( http://www.invalidiliitto.fi/portal/fi/invalidiliitto/toiminta/vaikuttamistoiminta/koyhyysohjelma/ ) johon kannattaa tutustua jos aihe kiinnostaa. Täytyy sanoa että Pirkon tapa puhua ja esittää asioita on mieleenpainuvan hyvä.

t.
Vesku



Ei kommentteja: